Projectes

Al-Shajara Films

pastilla granAl-Shajara (arbre, en àrab) és un projecte de producció audiovisual, una marca que acull la producció de documentals socials amb la mirada posada especialment en l’àmbit Mediterrani i treballant temes relacionats amb la justícia social, els drets humans, la igualtat de gènere o la memòria històrica.  El nostre shajara és una olivera, un arbre comú en tot el Mediterrani, que entenem com un espai de trobada, cultural, històrica i simbòlica.

#Contextos

contextos
El blog “#Contextos, píldoras de información para comprender el mundo” ha estat un projecte de comunicació basat en la informació internacional per proporcionar eines als lectors que els ajudin a comprendre les notícies d’arreu del món. Aquest espai pretenia recopilar recursos i articles, d’accés lliure a la xarxa o de producció pròpia, que ajudessin al lector a comprendre millor l’allau d’informació que rebem per poder-ne fer una lectura crítica i generar-se una opinió pròpia. Va estar en funcionament fins al 2014.

Pel forat del Pany

projectes

El 2008 vaig descidir engegar el blog Pel forat del pany , on recollia articles de diferents tipus alguns de publicats en d’altres mitjans i d’altres d’inèdits. Va estar en marxa fins a finals de 2014.

Tahina-Can: Perú, rumbo al mundo Inca

tahinacan

El 2008 vaig participar al porjecte “Tahina-can: Perú, rumbo al mundo inca” una expedició de joves periodistes impulsada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant el projecte vam viatjar al Perú on se’ns van presentar diferents projectes i iniciatives sobre les quals en vam elaborar peces periodístiques. En el meu cas formava part de l’equip de ràdio. Aquests són alguns dels treballs que vam fer:

Reportaje, del pop peruano a la musica inca

País plurilingüe

 

Anuncis